Belépési információk a komáromi CACIB – MDMTE Spec CAC kiállításra

Kedves Kiállítóink, tisztelt Látogatók!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a komáromi ReStart 3xCACIB kiállítás 2021 június 4-5-6 dátummal a korábban meghirdetett belépési és részvételi feltételekkel meg lesz tartva, minden változtatás nélkül!

A május 21-én elérte Magyarország az 5 millió beoltott állampolgárt, ezért a 2021. május 21-ei közlönyben megjelent enyhítésekről szóló kormányrendelet életbe lépett! – a közlöny szövegét itt megtalálják:  https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/131c0a0d4454de6ee3ae55d11a26ea9b47ddac05/megtekintes

A komáromi kiállítás 500 főnél nagyobb szabadtéri rendezvény lesz, amelyre a következő szabályok érvényesek a most meghozott enyhítéseknek köszönhetően:

„A kulturális eseményeket a zenés-táncos rendezvények kivételével, a sportrendezvényeket, valamint a zárt térben tartott rendezvényeket, illetve a szabadban tartott nagyobb (500 főt meghaladó résztvevő által látogatott) rendezvényeket a koronavírus ellen védettek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják.  Az egyéb rendezvényekre amennyiben 500 főnél több személy van jelen, akkor – a sportfesztivál kivételével – kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, 18 évnél fiatalabb személy vehet részt.”

A komáromi ReStart 3xCACIB kiállításra 2021. május 24-én éjfélig lehet még nevezni, a www.nevezes.dogshow.hu oldalon, online formában, azonnali bankkártyás fizetéssel.
Az MDMTE Special CAC kiállításra 2021. június 2-áig lehet nevezni online formában az alábbi linken: NEVEZÉS

A CACIB kiállítás naprakész aktuális statisztikáit a www.nevezes.dogshow.hu oldalon találják, az adott kiállítás információi alatt – Statisztika menüpontban.

A kiállítás bírólistáját itt találják: http://komaromcacib.hu/index.php?link=birolista&m=298

A Best in Show programról, pedig itt olvashatnak: http://komaromcacib.hu/index.php?link=best_in_show_program&m=472

A kiállítás minden egyéb információja megtalálható a www.komaromcacib.hu oldalon, kérdés esetén hívható a +36706163312 telefonszám vagy kiallitas@kennelclub.hu email cím.

A komáromi kiállítás főtámogatója a Royal Canin Hungary Kft. : www.royalcanin.com/hu