Aktuális

 

 

2017. 10. 13. TSZ, AV, ÖTV - Balatonfenyves - IDŐPONTVÁLTOZÁS

Találkozó:
Október 13, péntek
7:30 Balatonfenyves, Nimród u. 1.
Kérjük, mindenki hozza magával kutyája eredeti származási lapját és érvényes oltási igazolványát, valamint a befizetést igazoló bizonylat másolatát!


*******


2016.07.01. Tájékoztatás

Tisztelt Sporttársak!

Az alábbi levelet kaptuk a Földművelésügyi Minisztériumtól, amelyet változtatás nélkül közlünk:


"Tisztelt Elnök Asszony/Elnök Úr!

A magyar ebfajták körének megállapításáról és genetikai fenntartásuk rendjéről szóló 62/2016. (IX. 16.) FM rendelet  (továbbiakban: Rendelet) 6. § (2) bekezdés szerint a magyar ebfajták törzskönyvezendő egyedeinek származását DNS alapú származásellenőrzéssel kell igazolni, amelynek elvégzését a fajta fenntartásáért felelős tenyésztő szervezet tenyésztési programjával összhangban koordinálja.

A Rendelet 7. § (2) bekezdés szerint a 6. § (2) bekezdése 2017. július 1-jén lép hatályba.

A fenti szabályozással kapcsolatban tájékozatom, hogy tervezzük a vizsgálati kötelezettség 2018. január 1-re történő kitolását és megtesszük a szükséges lépéseket a Rendelet módosításának érdekében.

Üdvözlettel:

Szépe Ferenc főosztályvezető
nevében és megbízásából

Módli Béla
állattenyésztési referens"


*******


2016. 12. 16. Tisztújító Közgyűlés - Budapest

2016. december 16-án megtartottuk a Tisztújító Közgyűlésünket, melyen az alábbi tisztségviselők kerültek megválasztásra:

Fegyelmi Bizottság:

Szabó Sándor elnök
Debreczeni Zsolt tag
Pap László tag

Tenyésztési Tanács:

Fehér Krisztina
Pomázi Ágoston
Noveczki Katalin

Vezetőség:

Noveczki Katalin elnök
Pomázi Ágoston elnök-helyettes
Puskás Borbála titkár
Soóky-Takács Eszter gazdasági vezető
Fehér Krisztina tenyésztési vezető


*******


2016.09.29-10.02. Jubileumi rendezvények

EREDMÉNYEK

*******2016.04.22. MDMTE mint ETSZ

Kedves Sporttárs/Nő!

Egyesületünk 2016. február 18-ai dátummal megkapta az Elismert Tenyésztői Szervezet címet. Ez egy hosszadalmas, több, mint két éves munkának az eredménye, mely sikerhez a Tisztelt Tagság segítsége nélkül nem tudtunk volna hozzájutni.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik segítették, illetve a továbbiakban is segíteni fogják a munkánkat!

Az ügyintézés az alábbiak szerint módosul:

Alombejelentés

Alombejelentő, fedeztetési jegy, transzponder beültetési jegyzőkönyv a MEOESZ honlapjáról tölthető le díjmentesen. Minden esetben ezeket a dokumentumokat csatolni kell a szülők származási lapjának másolataihoz, valamint az eredmények igazolásához. A dokumentumokat az egyesületünk címére: 2615 Csővár, Mikszáth utca 1. kell küldeni. A származási lapok kiváltásának díja: 5.500 HUF/kölyök, melyet az egyesületünk bankszámlaszámára kell átutalni: Magyarországi Drótszőrű Magyarvizsla Tenyésztők Egyesülete Raiffeisen Bank 12010879-01337729-00100001.

Tulajdonjog átírás, honosítás

Szintén az egyesületünk végzi, díja a mindenkori MEOESZ árszabás szerint alakul. Fenti szolgáltatásokat a MEOESZ-szel kötött megállapodás értelmében nem csak egyesületünk végzi, hanem a MEOESZ is, de a hatékonyabb, gyorsabb ügyintézés érdekében célszerűbb a fentiek szerint eljárni.

Tagbelépés

Változatlanul, az egyesületünk címére, bankszámlaszámára kell küldeni a belépési díjat, mely 9.000 HUF. Ez a díj tartalmazza a szövetségi kártyát.
Az FCI 1966-ban fogadta el önálló fajtaként a drótszőrű magyar vizslát. Ez alkalomból jubileumi rendezvénysorozatot tervezünk 2016. szeptember 29-2016. október 2. között Apajpusztán. Folyamatos információk a www. drotszorumagyarvizsla.hu oldalon találhatók.

Kérjük, hogy kísérjétek figyelemmel és remélem, hogy minél többen el tudtok jönni a rendezvényre!

Várunk sok szeretettel mindenkit!

Csővár, 2016. április 21.

Noveczki Katalin

*******

KIADVÁNY!

Megjelent a Drótszőrű Magyar Vizsla fajtatörténetével, jelenlegi helyzetével, küllemével, munkájával, használhatóságával, tenyésztésével foglalkozó kiadvány. Megrendelhető az info@drotszorumagyarvizsla.hu e-mail címen (1.500 HUF / db)!
 
    vissza